Ónodi Eszter elárulta, mit tanácsolna 25 éves önmagának

2023.08.26. 19:02
Az ötvenéves Ónodi Eszter egy friss interjúban őszintén beszélt arról, miként tekint vissza az elmúlt 25 évre. Elárulta többek között, miket tekint legnagyobb sikereinek, és hogy milyen tanácsot adna 25 éves önmagának.

Ónodi Eszter a Joynak adott interjúban elmondta, hogy 25 éves önmagának azt a tanácsot adná, hogy ne tervezzen előre, mivel a színészi pálya „a folyamatos kiszolgáltatottságról szól”.

25 évesen egyáltalán ne gondolja magát ötvenévesként egy öregasszonynak, mert egyáltalán nem ez az érzés van bennem! A világ sajnos nem lesz jobb, sőt sokkal rosszabb lesz, tehát kitartást kívánok saját magamnak 25 évvel ezelőttre

– tette hozzá.

Az elért sikerek kapcsán a színésznő elárulta, hogy számára a legfontosabb dolog a világon 17 éves gyermeke. Ezt követi, hogy párjával már 23 éve vannak együtt.

Ez egy igazán különleges valaminek mondható

– jegyezte meg Ónodi Eszter.

Ami a karriert illeti, a legnagyobb büszkeséggel az tölti el, hogy a Katona József Színház tagjának tudhatja magát immáron 25 éve. A színésznő külön kiemelte az Aranyélet című sorozatot, aminek nagyon örül, hogy a részese lehetett.

A teljes interjú itt nézhető meg.