Nagy bajban volt az autópályán Bebe, és ez majdnem az életébe került

2023.08.27. 18:17
Abebe Dániel, ismertebb nevén Bebe szombaton nem várt helyzetbe került az autópályán. Az énekes autójában ugyanis menet közben elromlott a fék.

Nem sokon múlott a tragédia szombaton, amikor Bebe az autópályán haladva arra lett figyelmes, hogy elfolyt a fékolaj a kocsijából, és nem működött a fék.

Ma ünneplem a 3. születésnapom! Bár látszólag rendben van a cső, de ez csak a látszat. Tegnap este az autópályán hosszanti irányban szétnyílt, és elfolyt az összes olaj, és megszűnt létezni a fék!! Az égieknek hála, hogy nem szálltam bele az előttem kialakuló sorba

– írta Facebook-oldalán az énekes.

Bebe azt tanácsolta a rajongóinak, hogy mindenképp nézessék át az autójukat, különösen akkor, ha hosszú útra indulnak, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy minden rendben van.

„Köszönet Halászi Peti barátomnak a gyors szervizért! Vigyázzatok magatokra és másokra” – zárta bejegyzését Bebe.

A Bors emlékeztetett, hogy az énekes még egyetemistaként hatalmas balesetet szenvedett úgy, hogy az anyósülésen ült. Kórházba került, több műtéten is átesett, és ha csak pillanatokra, de meg is halt.

Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerültem, és műtétek sorozata várt rám, újra kellett tanulnom járni. Az egyetemen a hallgatói önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le. A buli után másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk

– mesélte korábban Bebe.