Szorcsik Viktória pikáns valóságshow-val tér vissza a képernyőre

2023.08.29. 12:41
Szeptember 11-én indul a Power Of Love – A szerelem ereje című párkereső valóságshow a SuperTV2-n. A napi reality műsorvezetője Szorcsik Viktória lesz. A szereplőknek jól kell majd taktikázniuk, ugyanis nemcsak egymásért, hanem a nagy összegű fődíjért is versenybe szállnak.

A SuperTV2 párkereső műsorában tizennégy szereplő – hét lány és hét fiú – keresi majd a párját, és versenyeznek a fődíjért is. A produkció házigazdája Szorcsik Viktória lesz, aki részt vett már valóságshow-ban, de műsorvezetőként először próbálja ki magát egy ilyen műsorban.

Nagyon izgatott vagyok, bevallom, mert ez egy újfajta szerep nekem, amiért igazán hálás vagyok. Teljesen más közeg, mint a sorozatok vagy a színház világa, és ahogy közeleg az időpont, egyre jobban izgulok, de remek stáb vesz körül, és nagyon kíváncsian várom a találkozást a szereplőkkel is!

– idézték a színésznőt a műsor közleményében.

Mint írják, a párkereső valóságshow már több országban, így Törökországban, Görögországban, Romániában és Dél-Amerikában is nagy sikerrel fut.

A fődíjat csak egy szereplő viheti haza

A több hónapon át tartó műsorban a szereplők célja elsősorban az, hogy megtalálják a szerelmet, viszont a fődíjat a műsor végén csak egyetlen szereplő viheti majd haza. Ehhez jól kell taktikázniuk, hiszen hetente esik ki és érkezik egy új szereplő. A versenyzőknek a nézőkkel is szimpátiát kell kialakítaniuk, mert a kiesőről a csapat és a közönség együtt dönt majd.

A formátum különlegessége, hogy a játékosok nem lesznek elvágva a külvilágtól.

A napjaik nagy részét a stúdióban töltik, de tarthatják a kapcsolatot szeretteikkel, használhatják a telefonjukat. A Power Of Love – A szerelem ereje egyetlen szabálya, hogy a lányok és a fiúk a forgatásokon kívül nem találkozhatnak egymással.

„Örülök annak, hogy egy újabb nagy sikerű formátumot hozhatunk el a magyar nézőknek. A játékosok életében ez egy több hónapon át tartó izgalmas kaland lesz, és bízunk abban, hogy a közönség végig követi majd ezt a kalandot a képernyőn a szereplőkkel és Szorcsik Vikivel, aki a TV2 Csoport közelmúltban rendezett castingján megmutatta, alkalmas a szerelem szakértőjének szerepére” – mondta el Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.