Andy Vajnáról árult el kulisszatitkokat Koltai Róbert

2023.09.02. 08:24 Módosítva: 2023.09.03. 06:34
Az ismert színész és rendező őszintén beszélt arról, hogy milyen kapcsolatban állt a filmipar meghatározó alakjával, Andy Vajnával. Koltai Róbert rengeteg alkalommal dolgozott együtt a filmproducerrel, akivel nem mindig találták meg a közös hangot.

Heti Libazsír című YouTube-műsor legutóbbi vendége Koltai Róbert volt, aki Andy Vajnával való kapcsolatáról is beszélt.

Az adásából kiderült, hogy az ismert színész a rendezési ambíciójáról már letett, azonban volt, hogy a szakma legnagyobbjával, Andy Vajnával dolgozott együtt olyan ikonikus magyar filmeken, mint A miniszter félrelép vagy a Sose halunk meg – közölte a Story.

Koltai Róbert szerint „kedves színésze és rendezője″ volt Vajnának. A miniszter félrelép című filmről elmondta, hogy a producer Kern Andrást és őt is nagyon szerette. A közös munka azonban nem mindig volt ennyire kiegyensúlyozott. Koltai megjegyezte, hogy időnként összezörrentek a producerrel.

Sok vitánk volt. Nem volt mindenben igaza. Azért azt el kell mondani, hogy valamiben nagyon nagy volt: fizikailag

– fogalmazott a Jászai Mari-díjas színművész, aki hozzátette: amikor a stáb nem tudott megoldani egy akciójelenetet, akkor Andy Vajna puszta kézzel is besegített. 

Koltai Róbert elmondta, hogy amikor összevesztek Vajnával, az áltaban nem tartott sokáig, mivel szakmailag felnéztek egymásra.