Sírva jelentkezett be Opitz Barbi egy nyugtalanító videóban

2023.09.03. 18:46
Opitz Barbi egy olyan videóval jelentkezett hajnalban a közösségi oldalán, ami kifejezetten nyugtalanítóan hat. Az énekesnő sírva mesélte volna el a videóban, hogy mi történt vele az elmúlt időszakban, de mielőtt belekezdett volna, a videó hirtelen megszakadt.

Mint megírtuk, hatalmas balhé volt Opitz Barbiéknál vasárnap este. A magyarországi X-Faktor hatodik szériájának győztese párjával, Serleg Alberttel tartózkodott otthon, amikor váratlanul megjelent az énekesnő édesanyja a lakásuknál. 

Miután Opitzék ajtót nyitottak, a szomszédok szerint elszabadult a pokol. A nő Serleg Albertre volt mérges, akinek neki is ment. A fiú testét azóta is sebek borítják, és a nő ellen rendőrségi eljárás is indult.

De nemcsak a testét, hanem a lelkét is sebek boríthatják, ugyanis az énekesnő nem sokkal a történtek után bejelentette, szakított párjával. Nem ez az első alkalom, hogy az énekesnő és Serleg Albert szakítottak. Opitz Barbi legutóbb júliusban jelentette be hasonló módon a kapcsolatuk végét

Most pedig egy meglehetősen furcsa videó került fel Opitz közösségi oldalára, amit többen segélykiáltásként azonosítottak – írja a Bors. Vasárnap hajnali fél kettő körül az énekesnő Instagram-történetében egy videót osztott meg, amiben zokogva az alábbiakat mondta: 

Sziasztok, mindent el fogok mondani, hogy miken megyek keresztül, hogy miért nem tudok mostanában a zenével foglalkozni...

A videó ezt követően megszakadt, így végül semmi sem derült ki, az sem, hogy jól van-e az énekesnő. Nem sokkal később el is távolították a videót.

A Blikk megszólaltatta Opitz Barbit, aki elmondta a lapnak, hogy vannak olyan pillanatok, amikor nehezebb időszakot él meg, ez is egy ilyen pillanat volt.

Most jól érzem magam, örülök, hogy felléphettem, mert nagyon kedvelem Szenes Andit, az édesapja által írt dalokat pedig gyerekkorom óta imádom. Persze a mai fiatalok inkább az újabb típusú zenéket szeretik, de azt tapasztalom, hogy itt, a közönség soraiban is egyre több a fiatal

– tette hozzá.