Megszólalt Hódi Pamela Berki Krisztián haláláról

2023.09.07. 07:42
Több mint egy év eltelt azóta, hogy Berki Krisztián meghalt. Hódi Pamela volt élettársának holttestét közös kislányuk, Nati találta meg. Hódi Pamela eddig hallgatott, most viszont elmondta, hogyan is élték meg ezt a nehéz időszakot.

Ahogy arról az Index is írt, Berki Krisztián halála sokkolta az egész országot. Már egy éve történt a tragédia, ami azzal tetőzött, hogy saját kislánya, Nati talált rá a férfi holttestére. A férfi halálát vélhetően kábítószer okozhatta, a rendőrség kábítószergyanús anyagot talált mellette, ám a mai napig nem erősítették meg, hogy valóban ez okozta volna a celeb halálát.

Hódi Pamela, a botrányhős volt párja egy éve nem nyilatkozott sehol Berki halálával kapcsolatban, most viszont elárulta a Story Magazinnak, hogyan is élték meg kislányával ezt a nehéz időszakot. Elmondta, már mindketten jól vannak, de a gyásszal keményen meg kellett küzdeniük, főleg az elején. Arról, hogy kislányuk találta meg Berki holttestét, azt mondta, 

ha úgy történik az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna. Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, hogy mi történt az apjával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna.

Hozzátette, felfoghatatlannak tartotta akkor is és még mindig, hogy kislányuk mennyire a helyén tudta/tudja kezelni a helyzetet. Azt mondta, ha ő látna egy halottat, biztosan megviselné, pláne, ha egy hozzátartozójáról lenne szó. 

Berki Krisztiánról azt mondta, sok küzdelmük volt és rengeteget veszekedtek, de nagyon jó apának tartotta. 

Borzasztóan sajnálom, hogy a kislányomnak sem sikerült máshogy az élete, mint az enyém, és neki is az apukája nélkül kell felnőnie

– fogalmazott Hódi Pamela.