Először szólalt meg válásáról Joe Jonas

2023.09.11. 06:07
Az énekes a koncertjén beszélt a válásával kapcsolatban, kijelentve a rajongóknak, csak azt higgyék el, amit tőle hallanak.

Ahogy beszámoltunk róla, a Jonas Brothers együttes tagja, Joe Jonas legalább két Los Angeles-i válóperes ügyvéddel konzultált, mielőtt úgy döntött, felbontja házasságát Sophie Turnerrel, a Trónok harca színésznőjével.

A híresztelések szerint a válófélben lévő hollywoodi pár már legalább hat hónapja komoly problémákkal küzdött, mielőtt megszületett a döntés. A válásuk hírének napvilágra kerülése óta több feltételezés is szárnyra kapott azzal kapcsolatban, mi állhat a frigy zátonyra futásának hátterében, köztük Jonas nem megfelelő viselkedése, ám eddig egyikük sem szólalt meg a válással kapcsolatban. Egészen mostanáig.

Joe Jonas szombaton a Los Angeles-i Dodger Stadionban lépett fel bandájával együtt, ahol telt házas közönség fogadta. Az énekes a koncert egy pontján magához ragadta a mikrofont, majd néhány szóban beszélt az elmúlt hetek megpróbáltatásairól – írja a TMZ.

Kemény hét volt. Csak azt akarom mondani, ha valamit nem az én számból hallotok, akkor ne higgyétek el. Köszönöm mindenkinek a szeretetet és a támogatást. Én és a családom szeretünk titeket 

– mondta a fellépésen. 

Házassági szerződést kötöttek

Turner és Jonas 2016-ban ismerkedtek meg, egy évvel később pedig eljegyezték egymást. A válófélben lévő sztárpár két esküvőt is tartott 2019-ben. Az első ceremóniára Las Vegasban, majd a másodikra a dél-franciaországi Chateau de Tourreau-ban került sor.

2020-ban született meg az első, majd 2022-ben a második gyermekük. Úgy tudni, hogy a két kicsit közösen nevelik majd. Sophie Turner és Joe Jonas egy házassági szerződést is kötött, így a problémás kérdésekben a korábbi dokumentum is segíthet.