Kern András megszólalt a szabálytalan parkolásáról

2023.09.11. 13:08
A színész már nem először parkolt a Margit körúti pékség előtt szabálytalanul, amiből sajtóhír lett a hétvégén. Kern András most az RTL-nek nyilatkozott arról, hogy mit gondol az egészről.

Mint megírtuk, Kern András egy budai pékség előtt parkolt le az autójával szabálytalanul, majd annyit nyilatkozott a Blikknek, hogy kellene oda egy parkoló. Az eset után a kerület polgármestere éles kritikával illette a színészt.

Kern András az RTL-nek nyilatkozva most elismerte, hogy szabálytalankodott, ugyanakkor hangsúlyozta azt, hogy csak négy percig hagyta ott az autót. Elmondása szerint nem azért állt oda, mert különleges embernek érzi magát, hanem azért, mert sietett, máshol pedig nem volt hely.

Én ezt egy ekkora ügynek nem tartom

– fogalmazott, majd hozzátette: senkit nem akadályozott a közlekedésben, és senkinek nem okozott gondot azzal, hogy a járdán tette le a járművet, mert – állítása szerint – senki nem akart abban a négy percben átkelni a zebrán (ennek ellentmond, hogy a parkolásról készült felvételeken az látható, hogy többen is álltak a járda előtt). 

Kern András elmondása szerint megbánta, amit tett. A színész pár tízezres bírságra számíthat a szabálysértésért.