Marsi Anikó bocsánatot kér Palik Lászlótól

2023.09.12. 08:53
Annak ellenére, hogy 2021-ben elváltak Palik Lászlóval, a tévések jó viszonyban maradtak egymással. Marsi Anikó elmondása szerint a válást követően alapos önvizsgálatot végzett, és sikerült saját magának is beismernie, mi mindent rontott el a kapcsolatukban.

Marsi Anikó, a TV2 műsorvezetője tavaly szeptemberben újraházasodott, Gyarmati Gábornak mondta ki a boldogító igent. Szerelmével, már Palik Lászlótól való különválása után összeköltözött, és elmondása szerint, nagyon boldogok együtt azóta is. Palik Lászlóról válásukat követően úgy nyilatkozott, hogy 18 évig voltak együtt, ami nagyon hosszú idő, és a jóból is megárt a sok.

Marsi most elmondta a Meglepetés magazinnak, eredetileg nem volt tervei között, hogy újra megházasodjon, mivel papír nélkül is érezte, hogy Gáborral szeretne lenni. Jelenlegi férje viszont roppantul szerette volna feleségül venni, ami igazán jólesett a műsorvezetőnek.

Teljesen levett a lábamról azzal, hogy én vagyok az első az életében, akit tényleg nőül akar venni, ő még nem volt házas

– fogalmazott.

Válását követően és új házasságát megelőzően önvizsgálatot végzett a saját és jelenlegi párja boldogsága érdekében is. Amikor képes volt beismerni előző házasságában elkövetett hibáit, azt mondta,

jött a felismerés, hogy a volt férjem elé is odaálljak, és őszintén bocsánatot kérjek tőle mindazért, amit abban a házasságban én rontottam el. Nem az volt a cél, hogy megbocsásson, hanem az, hogy az én lelkiismeretem könnyebb legyen.

Végül a megbocsátást is megkapta Palik Lászlótól, akivel a mai napig remek viszonyban vannak, ami leginkább a gyermekeik miatt fontos.