Letartóztatták Drew Barrymore zaklatóját, miközben épp Emma Watson kegyeiért küzdött

2023.09.14. 10:31
Ismét letartóztatták a 43 éves férfit, akit korábban Drew Barrymore amerikai színésznő zaklatása miatt csuktak rácsok mögé. Chad Michael Busto ezúttal Emma Watson brit színésznőt zaklatta.

Chad Michael Bustót a New York-i divathéten tartóztatták le, ahol a bírósági iratok szerint berontott egy öltözőbe, és azt kiabálta, hogy feleségül akarja venni Emma Watsont.

Én feleségül akarom venni Emma Watsont! Hadd beszéljek Emma Watsonnal, hadd készítsek egy fényképet Emma Watsonnal!

 – kiabálta.

Az iratokból az is kiderült, hogy Busto a sminkesekkel és a fodrászokkal osont be az öltözőbe, úgy téve, mintha ő is közéjük tartozna. 

A New York Post szerint egyelőre nem tudni, hogy Watson egyáltalán részt vett-e az eseményen. Ennek ellenére a vezetőség kihívta a rendőrséget, Bustót pedig birtokháborítás és garázdaság miatt tartóztatták le. A férfit múlt héten állították bíróság elé az ügyben, ezt követően feltételes szabadlábra helyezték. Következő tárgyalása október 10-én lesz.

Bustót nem először vádolták meg zaklatással. A múlt hónapban Drew Barrymore kegyeiért küzdött, aki épp interjút készített Reneé Rapp énekesnővel Manhattanban.

A férfi felpattant a közönség soraiból, és a színpad felé rohant, miközben kiabálta: „Chad Michael Busto vagyok. Tudod, ki vagyok. Találkoznunk kell valamikor, amíg New Yorkban vagy” – ordította Barrymore-nak, miközben a biztonságiak lefogták a férfit.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”