Verekedés tört ki a ValMar koncertjén, a fellépést is leállították

2023.09.16. 17:17
Két nézőnek nézeteltérése támadt a ValMar-koncerten, amelyet feltétlenül a közönség közepén szerettek volna rendezni, az erőszak alkalmazásától sem visszariadva. A fellépést végül meg kellett szakítani egy rövid időre, de miután csitultak a kedélyek, a duó ott folytatta, ahol abbahagyták.

Szinte megszokottá vált, hogy a ValMar duó koncertjein történik valami váratlan dolog, ami miatt nem tud zökkenőmentesen befejeződni a koncert. Az egyik nyári, budapest parkos koncerten Marics Peti bokája tört el, egy balul sikerült ugrást követően tolószékben végezte. A FEZEN Fesztiválon pedig Valkusz Milán volt kénytelen idő előtt elhagyni a színpadot, mert napszúrást kapott.

Ezúttal a zalaegerszegi fellépésen tört ki a balhé, ami miatt Marics Petinek félbe kellett szakítania a koncertet és jobb belátásra téríteni néhány fiatalt, akik a közönség közepén verekedtek össze.

„Mi van, gyerekek, haló, szotyi, szotyi?!” felkiáltással szakította félbe az egyik számot, arra kérve a dulakodó feleket, hogy vagy fejezzék be a balhézást, vagy hagyják el a közönség sorait, és kint folytassák az árnyékolást.

Az énekesek végül megkérték a biztonsági őröket, hogy maradjanak ott még tíz percig, amíg le nem csitulnak a kedélyek, majd újrakezdték a félbehagyott zenéjüket. Az esetről videó is készült, amelyet a Bors vett észre elsőként.

@valmar_fan70 Pt1. “Kis balhé” a Zalaegerszegi koncerten😵‍💫 @ValMar Official #valkuszmilan #maricspeti #zalaegerszeg #concert #valmar #fyp #foryoupage #neked ♬ eredeti hang - valmarduo