Újabb baleset a ValMar koncertjén, ezúttal Valkusz Milán dőlt ki

DSC4341
2023.07.27. 20:11
Már javában tart a FEZEN Fesztivál Székesfehérváron, ahol csütörtök este a ValMar is színpadra lépett, azonban akadt egy kis gond. Néhány szám eléneklése után ugyanis Valkusz Milán az erős napszúrására hivatkozva lesétált a színpadról.

Július 26. és 29. között rendezik meg Székesfehérváron a FEZEN Fesztivált, ahol a hazai és a nemzetközi zenei élet nagyjai is képviselik magukat.

Úgy volt, hogy csütörtök este a ValMar is színpadra lép, és hatalmas bulit csap, még Manuel neve is elhangzott a koncert elején, hogy sztárvendégként ott lehet a duó mellett. A koncert elkezdődött, ám

Valkusz Milán néhány szám után lement a színpadról.

Már a kezdés előtt elmondták a zenészek, hogy kissé sebzetten érkeztek a fesztiválra, majd miután Valkusz Milán elhagyta a színpadot, közölték, hogy napszúrást kapott.

Marics Peti bokatörése után állt ki a közönség elé, miután múlt hónapban a Budapest Parkban egy balul sikerült ugrást követően tolószékben végezte. Bár Marics már rendesen közlekedik, biztosan nincs a legjobb passzban. Úgy tűnik, a napszúrás valóban beüthetett, ha Valkusz Milán emiatt félbehagyta a koncertet. 

Ne haragudjatok, hogy kicsit ilyen bakisan sikerült ez az este

– szabadkozott Marics Peti a koncert közben, aki végül egyedül folytatta tovább.

A teljes program elérhető a FEZEN oldalán.

(Borítókép: ValMar. Fotó: Kaszás Tamás / Index)