Elmaradt a nyilvános köszöntés Vilmos herceg részéről

2023.09.17. 07:22
A királyi rajongók türelmetlenül várták, hogy Vilmos herceg félreteszi-e a királyi viszályt, és nyilvánosan kíván-e boldog 39. születésnapot testvérének, de úgy tűnt, hogy csendben marad, és a közösségi médiában semmit sem lép.

A walesi herceg azt állítja, hogy nem felejtette el testvére, Harry herceg születésnapját, annak ellenére, hogy nem ismerte el azt a hivatalos közösségi médiában, ahogy a királyi családtagok általában teszik.

Annak ellenére, hogy Harry herceg szeptember 15-én töltötte be 39. életévét, csendben maradtak Vilmosék. Vilmos herceg tréfásan megjegyezte, hogy tisztában van az eseménnyel.

Harry és felesége, Meghan tegnap a németországi Düsseldorfban ünnepelte a születésnapot, mivel részt vettek a 2023-as Invictus Játékokon (Henrik brit királyi herceg által alapított sportverseny). A walesi hercegi pár részéről azonban még mindig nem érkezett nyilvános elismerés – számol be a Mirror.

A sporteseményen résztvevők a születésnapos fiút ünnepelték: a hatalmas tömeg dallal köszöntötte Harryt. Míg az Invictus Games házigazdái gondoskodtak az ünneplésről, Vilmos távol maradt a nyilvános gratulációkról.

Vilmost és Harryt utoljára tavaly szeptemberben, a királynő halála után látták együtt a nyilvánosság előtt.