Egymást tapossák a világsztárok Budapesten

2023.09.20. 13:27
A közelmúltban nemcsak a jelen, de a múlt nagy világsztárjai is Budapestre látogattak, a napokban Dave Bautista, Patrick Duffy és Johnny Depp is megfordultak a főváros utcáin.

Az elmúlt napokban több világsztár is a magyar fővárosba látogatott. A galaxis őrzői filmekből ismert Dave Bautista Instagram-oldalán osztott meg egy rövid montázsvideót, amely budapesti itt-tartózkodásának legemlékezetesebb pillanatait foglalta össze. 

Nemcsak a jelen, de a múlt nagy legendája is ellátogatott Budapestre. A Terror Háza Múzeum Facebook-oldalán számolt be róla, hogy a világhírű amerikai színész, Patrick Duffy és párja, Linda Purl színésznő meglátogatták a múzeumot, ami nagy benyomást tett rájuk. A vendégkönyvbe a következő sorokat írták:

A very important, moving experience… the world should learn. – Egy nagyon fontos, megindító élmény… amiből a világnak tanulnia kellene.

De nem maradhat ki a felsorolásból a hollywoodi filmcsillag, Johnny Depp sem, aki ezúttal nem zenekarával, hanem egy filmes stábbal érkezett Magyarországra. Úgy tudni, hogy a Depp rendezésében készülő Modi című filmet forgatják itt; Amedeo Modigliani szobrász párizsi kalandjait filmesítik meg. Depp kedden a Károlyi-kert melletti utcákban forgatott. A filmben Al Pacino is szerepet kapott, ezért nem kizárt, hogy ő is feltűnik majd Budapest utcáin.