Elmaradt Johnny Deppék budapesti koncertje, de már tárgyalnak a pótlásról

GettyImages-1531614038
2023.07.18. 19:24
Johnny Depp zenekara, amelyben Alice Cooperrel és Joe Perryvel turnézik, az utolsó pillanatban lemondta budapesti koncertjét.

Kedd estére hirdették meg a Hollywood Vampires fellépését a Papp László Budapest Sportarénába, azonban nem sokkal a kezdés előtt bontani kezdték a színpadot. 

A helyszínen hangosbemondón közölték a hírt, hogy a koncert elmarad, kollégánk elmondása szerint ezt a többezres tömeg csalódottan vette tudomásul, sokan nem is akarták elhinni, hogy ez történik.

Nem hivatalos információk szerint Johnny Depp rosszul lett, emiatt kellett az utolsó pillanatban lemondani a fellépést.

A Hollywood Vampires sajtósa is közölte a hírt a Facebookon, de magyarázatot nem adott a történtekre:

Előre nem látható körülmények miatt a Hollywood Vampires lemondják a ma esti budapesti műsort. Minden jegyet teljes összegben visszatérítünk. Szeretjük és értékeljük az összes rajongót, aki közelről vagy távolról utazott, hogy lásson minket, és ezt most igazán sajnáljuk.

A szervezők már tárgyalnak arról, hogy mielőbb új időpontot tudjanak egyeztetni az együttessel. A jegyekkel kapcsolatos információkat hamarosan elérhetővé válnak.

A vámpírok

A Hollywood Vampires egy amerikai rockegyüttes, amelyet 2012-ben alapított Alice Cooper, Johnny Depp és Joe Perry. A zenekar eddig két stúdióalbumot adott ki, amelyeken többek között Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh, Zak Starkey és Christopher Lee is vendégszerepelt.

A banda nagy rajongója a klasszikus rock’n’rollnak, eredeti dalaik mellett többek közt Led Zeppelin és David Bowie feldolgozásokkal is színesítik a repertoárjukat. 2023-as világkörüli turnéjukat július 5-én kezdték a yorkshire-i tengerparton, ma léptek volna fel Budapesten.

Depp még májusban bokasérülést szenvedett, azóta több koncertjén mankóval állt színpadra. Májusban kénytelen volt elhalasztani néhány turnét, mivel az orvosok figyelmeztették, hogy lazítson.

(Borítókép:   Jim Dyson / Getty Images)