Kórházba került G.w.M

2023.09.20. 21:37
Lemondták G.w.M (Varga Márk) szerdai fellépését, a hírek szerint azért, mert a celeb kórházba került. A hírt a Facebook-oldalán jelentette be az Abaújszántói Petőfi Sándor Művelődési Ház és Könyvtár.

A jelek szerint az abaújszántói szüreti mulatságon lépett volna fel a nagy gengszter hírében álló botrányhős, G.w.M. Azonban a fellépését le kellett, hogy mondja, de egyébként este nyolc óra körül promózta az Instagram-oldalán a legújabb videóklipjét.

Most kaptuk a rossz hírt. G.w.M betegség miatt kórházba került, így sajnos lemondta a Szüreti Mulatságon való fellépését. Bízunk benne, hogy a műsor közvetítője ilyen rövid idő alatt is talál hasonló színvonalú fellépőt! Megértésüket köszönjük! Jelentkezünk hamarosan

– olvasható a bejegyzésben.

Legutóbb azért került a hírekbe, mert L.L. Junior feltöltött egy videót, amelyet vezetés közben vett fel, miközben jócskán túllépte a sebességhatárt a Petőfi hídon. A videóban az látható, ahogyan G.w.M a BMW-jével, míg L.L. Junior a Mercedesével erősködött.

A legújabb információk szerint a hatóságok végül pénzbüntetéssel és több büntetőponttal sújtották őket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatt a két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot írt be Juniornak.