Világhírű R&B-énekes lesz a 2024-es Halftime Show sztárfellépője

2023.09.24. 19:47
Rihanna után a nyolcszoros Grammy-díjas Usher Raymond IV, művésznevén egyszerűen csak Usher szántja fel a színpadot az 58. Super Bowl félidejében.

Tizenhárom év után ismét a Super Bowl Haltfime Show-n mutathatja meg tehetségét a 44 éves Usher, aki először még 2011-ben, a Black Eyed Peas egyik vendégeként lépett fel a világ egyik legnézettebb sporteseményének félidejében. A hírről elsőként az Apple számolt be, az ideihez hasonlóan ugyanis jövőre is ők szponzorálják majd a Halftime Show-t.

Usher egy olyan ikon, akinek a zenéje kitörölhetetlen nyomot hagyott a kulturális életben, nem is lehetnénk izgatottabbak, hogy ő lesz az jövő évi Apple Music Super Bowl Halftime Show főszereplője

– mondta Seth Dudowsky, az NFL zenei vezetője egy nyilatkozatban. A sporteseményt 2024. február 11-én rendezik meg, a 85. Super Bowlnak ezúttal Las Vegas ad otthont.

Érdekesség, hogy Usher pontosan ezen a napon fogja megjelentetni kilencedik stúdióalbumát, ami a Coming Home nevet viseli – az énekes legutóbb hét évvel ezelőtt, 2016-ban adott ki nagylemezt Hard II Love címmel. A hivatalos bejelentővideót alább nézheti meg: