Szabó Zsófi: A testemmel keresem a pénzt

2023.09.25. 05:41
Elmondása szerint évekig csak úgy jellemezték, hogy ő a szexi, de husi csaj, így most rendkívül büszke arra, ahogy kinéz.

Megosztó személyisége miatt gyakran éri bántás az RTL Reggeli műsorvezetőjét, Szabó Zsófit, aki most a csatornának adott egy hosszabb interjút.

A beszélgetésből kiderült, hogy az egyik legnagyobb tévés pillanata az volt, amikor néhai édesapjával, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas, valamint a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Szabó Gyulával mondott közösen mesét – emellett azonban arra is kitértek, hogy hogyan éli meg azt, hogy bikinimodellé vált, főleg azok után, hogy évekig olyan jelzőkkel illették, mint például a „husis”.

A testemmel keresem a pénzt, ez nekem egy iszonyatosan nagy dolog. Előtte tizenévig aggatták rám a szexi, husi csaj titulust. Persze hogy büszke vagyok magamra!

– fogalmazott Szabó, aki többek között még arról is beszélt, hogy mit gondol irigyeiről, miért kezdett el fogyni, és hogy miért nem oszt meg arcos képet a gyerekéről. A teljes interjút alább nézheti vissza: