Megszületett a Ginny Weaslyt játszó színésznő első gyermeke

2023.09.29. 07:29
Bonnie Wright, a színésznő, aki leginkább a Harry Potter-filmek Ginny Weaslyjeként vált ismertté, egy kisfiúnak adott életet szeptemberben. A 32 éves Wright szerdán posztolt egy fotót az Instagramra takaróba bugyolált kisbabájáról.

„Köszöntsétek Elio Ocean Wright Lococót, aki szeptember 19-én, kedden született. Mindannyian egészségesek és boldogok vagyunk” – írta közösségi oldalán Bonnie Wright.

A szüléskor legtermészetesebb, mégis ma már a legszokatlanabbnak számító módszert választotta a színésznő, ugyanis otthonában hozta világra kisfiát. Posztjában köszönetet mondott az orvosokból és bábákból álló csapatnak, akik segítettek „biztonságossá és gyönyörűvé tenni ezt az élményt” számára. 

Bonnie Wright, a Harry Potter-filmek Ginny Weaslyje a legfiatalabb vörös hajú varázslót alakította és később a címszereplő szerelme lett. Nem csoda tehát, hogy a filmsorozat rajongói teljesen odáig voltak a hír hallatán, hogy Ginnynek gyermeke született.

Összefüggésbe hozták az eseményt Sir Michael Gambon – a Dumblledore Professzort alakító színész – halálával és azt írták, biztos az volt a professzor „hamvadó napja”, majd a színésznő kisfiában visszatért, akárcsak filmbeli főnixmadara tette. A kisfiú viszont 10 nappal korábban született meg, mint hogy a színész meghalt volna. Így ez a teória ebben a tekintetben sántít.

Bonnie Wright a színészeten kívül a környezetvédelemben tevékenykedik, tavaly jelent meg könyve a témával kapcsolatban, Go Gently: Actionable Steps to Nurture Yourself címmel. Mint írta, a könyvvel az volt a célja, hogy utat mutasson másoknak a pozitív változás felé, amely nemcsak az önmagunkkal szembeni bánásmódot változtatja jobb irányba, hanem akár otthonunk és a bolygónk felé is.