Saját betegeiken gúnyolódtak a Manuelt ellátó kórházi dolgozók

2023.10.06. 15:19

Szeptember végén a TikTokra több videó is felkerült, amin jól látható, hogy többen is cipelik Manuelt, miután baleset érte koncertje közben. Tíz perc után azonban visszatért a közönséghez, és befejezte a bulit. Később megmutatta gipszét a rajongóinak, és a közösségi oldalán azt írta: „6-8 hétig ez lesz, el akartam menni nyaralni, de így nem fogok. Életem bulija volt”.

A rapper sokáig nem jelentkezett, ám pénteken egy 24 órán át elérhető Instagram-sztoriban osztott meg további részleteket az állapotáról. Kiderült, hogy sürgős térdműtéten esett át, és pokol volt az ezt követő 24 óra. Még most is csak feküdni tud, és 5 percébe telik, mire ki tud kelni az ágyból. A gyógyulási idő pár hét lesz.

Azt írta, 

Amikor elestem, kiugrott a térdkalácsom a helyéről, amiről leszakadt egy szalag, és letört egy porcdarab is róla. 

A rapper nem tudja, hogyan csinálta végig a parkos bulit, de tele volt adrenalinnal és meg akarta oldani a helyzetet, hogy mindenképp jól sikerüljön az este.

A betegeken gúnyolódtak

Azt is megosztotta, pontosan mi történt:

Később a sürgősségin rám adtak egy gipszet, full le voltam sz*rva, és végül azt mondták, jöjjek vissza, kontroll egy hét [múlva]. Én nem hallgattam rájuk, és elmentem magánba, ahol készült MRI, kaptam megfelelő segítséget és továbbküldtek egy másik helyre, ahol lezajlott a műtét. Kíváncsi vagyok, mi lett volna a kövi lépés a sürgősségin, ha kajak várok egy hetet, és visszamegyek hozzájuk, miközben sürgősen műteni kellett. 

A posztban kifejtette azt is, hogy ezzel csak azokat a kórházi dolgozókat minősíti, akik éppen akkor ott voltak a sürgősségin, és nem írna ilyet, ha nem érdemelnék meg. „A saját betegeiken gúnyolódtak, miközben engem vizsgáltak. Olyan volt, mint egy csapat 14 éves. Nagyon undorító volt ezt látni” – tette hozzá.

A rapper nem az egészségügyet szerette volna kritizálni, és rosszat sem akart, ugyanis más sürgősségi ellátóhelyeken eddig jó tapasztalatai voltak. A követőit arra biztatta, hogy ne bízzanak meg mindenkiben, akin fehér köpeny van. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport