Betegséggel küzd a 96 éves Baranyi László

2023.10.11. 21:07
Baranyi László színész, a Família Kft. egykori Szép nagypapája ismét beteg. A 96 színész 2021-ben elkapta a koronavírust, azóta egymást érik betegségei. A színészt rendkívül elkeseríti, hogy a felesége sincs jól.

„Sajnos mindig van valami baj, de valószínűleg ez már a korral jár. Most éppen prosztatagyulladással küzdök. Nem érzem magam jól, rossz a közérzetem, és van egy kis lázam is. Gyógyszert szedek rá, remélem, minél előbb hat majd, mert nem szeretek beteg lenni. Kicsit el is vagyok keseredve, hogy az elmúlt időszak csak a gondokról szólt. Folyton figyelem magam, kicsit már hipochonder is lettem” – mondta el Baranyi László a Blikknek.

A színész elmondta, amióta koronavírus miatt kórházba került, azóta rendszeresen adódnak egészségügyi gondjai. Mint májusban megírtuk, Baranyi László többször is elesett, és régóta küzd térd- és vállfájdalommal. Akkor azt nyilatkozta, hogy nem szeretne kés alá feküdni, azonban mindkét térdét műteni kellene. A színész ezt követően júniusban enyhe sztrókot is kapott.

Baranyi szerint korábbi felépüléseiben a felesége is segítette, azonban most ő is gyengélkedik, ezért gondozónő jár hozzájuk.

Klára asszony nagyon stramm, energikus nő, aki folyton jön-megy. Mostanában azonban ő sem az igazi. Rossz a közérzete, és elég hamar elfárad. Reméljük, ez csak az időjárásnak tudható be. Még az a szerencse, hogy a helyi önkormányzat intézett nekünk egy ápolót, aki hetente kétszer jár hozzánk, és segít rendben tartani, elintézni mindent. Nagyon kedves, rendes hölgy.

– mondta a Blikknek az idős színész.

Arról is beszélt, hogy őssejtterápiára készül, hogy újra támogatás nélkül tudjon járni, mert jelenleg a hosszabb sétáknál segítségre szorul. Mint mondta, a 600 ezer forintos kezelés kifizetésébe besegít a lányuk, így nem kell hitelt felvenniük.