Bejelentették: hamarosan érkezik a Valami Amerika-sorozat

2023.10.11. 21:05
Október 18-án érkezik a Valami Amerika sikerfilmjei után a sorozat is. A vadonatúj történet és az új szereplők mellett korábbi filmes karakterek és ikonikus tárgyak is felbukkannak majd – az RTL szerint.

Az RTL+-on, október 18-án debütál a Valami Amerika-sorozat (gyártó: Skyfilm / VA Sorozat Kft.), amelyben ezúttal egy új testvértrió történetét ismerhetjük meg: Marciét (Ember Márk), Zitáét (Trill Beatrix) és Balázsét (Király Dániel).

A középpontban a legfiatalabb testvér, Marci és Bala közötti konfliktus áll, pontosabban az a pénzösszeg, amivel a fiú tartozik a rettegett maffiavezérnek. Mivel a testvérek mindenben támogatják egymást, megpróbálják kihúzni öccsüket a csávából, ezáltal belekerülve Bala hálójába, ahonnan csak egy módon szabadulhatnak: egy nagyszabású és látványos tehetségkutatón keresztül – írja az RTL.

A sorozatban is hangsúlyos szerepet kap a zene. A sorozat Valami Amerikai című betétdalát a jelenlegi egyik legsikeresebb fiatal hazai előadó, Azahriah írta, és már most hatalmas sláger a videómegosztó oldalakon.

A Valami Amerika-sorozat premiere október 18-án lesz dupla epizóddal, utána hetente érkezik egy-egy friss epizód az RTL+ előfizetői számára.