Jada Pinkett Smith és Will Smith már évek óta külön élnek

2023.10.12. 08:33
Jada Pinkett Smith amerikai színésznő egy pénteken megjelenő interjúban elárulta, hogy már 7 éve nem élnek együtt férjével, a szintén színész Will Smithszel.

Jada Pinkett Smith egy pénteki interjúban elárulta, hogy ő és Will Smith már 2016 óta külön élnek. Hogy miért nem osztotta meg a pár korábban ezt a hírt, Pinkett Smith azt mondta, hogy erre „még nem álltak készen” – írja a Hollywood Reporter.

Will Smith és Jada Pinkett Smith 1997-ben házasodtak össze, két gyermekük született, Jaden és Willow. Smithnek van egy harmadik gyermeke is, Trey, aki a Sheree Zampinóval való házasságából született.

Hogy mi történt a kapcsolatukban, ami a különváláshoz vezetett, Pinkett Smith csak annyit mondott, hogy „sok minden”.

Azt hiszem, mire eljutottunk 2016-ig, egyszerűen kimerültünk a próbálkozásban és mindketten megrekedtünk a fantáziánkban, hogy milyennek kellene lennie a másiknak

– fogalmazott. Azt is elmondta, hogy bár fontolgatta a válást, ígéretet tett, hogy ezt hivatalosan sosem teszi meg, és bármit át fognak vészelni.

Még mindig keressük a megoldást. Nagyon nehéz közös munkán vagyunk túl együtt. Mély szeretetet érzünk egymás iránt, és azon vagyunk, hogy kitaláljuk, hogy hogyan működhet ez az egész köztünk

– mondta a színésznő. Pinkett Smith hozzátette, hogy bármi is történjen, mindig támogatni fogja a férjét.