Tupac Shakurral való kapcsolatáról vallott Will Smith felesége

2023.10.14. 06:12
Jada Pinkett Smith amerikai színésznő, Will Smith felesége a napokban a Rolling Outnak adott interjút, amelyben a Tupac Shakurral való kapcsolatáról beszélt.

Mint arról korábban beszámoltunk, Jada Pinkett Smith egy pénteki interjúban elárulta, hogy ő és Will Smith már 2016 óta külön élnek. A színésznő most a Rolling Outnak beszélt a néhai rapper Tupac Shakurral való barátságáról – írja a CNN.

Pinkett Smith elmondta, hogy az 1996-ban lelőtt Tupac a lelki társa volt, és erős kapcsolat fűzte őket egymáshoz.

Ha vannak előző életeink, akkor határozottan úgy gondolom, hogy Pac és én megjártunk néhányat együtt

– mondta Shakurról, akivel tinédzserként barátkozott össze, amikor mindketten a marylandi Baltimore-ban éltek.

Viszont ami a romantikus kapcsolatot illeti, Pinkett Smith elmondta, hogy ez nem volt lehetséges, mivel nem volt meg köztük a kémia.

Szinte olyan volt, mintha Isten teremtett volna minket ilyennek. Olyan volt, hogy: nézzétek, összeállítalak titeket, legyetek egy dinamikus duó. De most megmondom nektek, hogy nem fogtok tudni összejönni, mert nem ez volt a cél

– folytatta a színésznő.

Pinkett Smith memoárja, a Worthy október 17-én jelenik meg. A könyvben a Tupac-kel való kapcsolatáról is ír.

27 év után is nyomoznak Tupac halálának ügyében

Szeptemberben a Las Vegas-i rendőrség letartóztatotta Duane „Keffe D” Davist Tupac Shakur halálával összefüggésben. A legendás rappert 1996-ban lőtték le a Las Vegas-i Stripen. Mindössze 25 éves volt.

Davis már régóta a nyomozók látókörében volt, egy, az életéről szóló memoárkötetben maga ismerte el, hogy abban a Cadillacben ült, amelyből a lövöldözés elindult.

Duane Davist két hónappal azután tartóztatták le, hogy a hatóságok júliusban razziát tartották a felesége otthonában. A hivatalos iratok szerint a rendőrség Tupac Shakur meggyilkolásához köthető tárgyakat keresett.