Bántalmazás miatt őrizetbe vették a Fear the Walking Dead színészét

2023.10.16. 17:59
Fizikai bántalmazás miatt őrizetbe vették Sam Underwood sorozatszínészt, akit a nézők a Fear the Walking Dead című sorozatból ismerhetnek. A férfi a vád szerint egy nőt vert meg.

Őrizetbe vette az LAPD, azaz a Los Angeles-i rendőrség a Fear the Walking Deadből is ismert Sam Underwoodot, miután a gyanú szerint fizikailag bántalmazott egy nőt – írja a TMZ

A bűnüldöző szervek a lapnak elárulták: a rendőrök október 7-én, hajnali fél három körül egy Los Angeles-i lakásban történt rendbontás miatt indultak ki egy segélyhívásra, a helyszínen pedig kiderült, hogy Underwood és egy nő heves vitába keveredett, ami fizikai bántalmazásig fajult.

Mivel a színésszel a lakásban tartózkodó nő testén a bántalmazás nyomai is láthatók voltak, így a gyanúsítottat azonnal őrizetbe vették, és csak közel 10 órán keresztül tartó kihallgatást követően engedték szabadon. 

Az egyelőre nem világos, hogy milyen kapcsolatban volt a színész az állítólagos áldozattal, egy azonban biztos, Underwood ügyét most az LA megyei kerületi ügyészséghez fogják benyújtani egy esetleges büntetőjogi vádemelés miatt.

Mindez azonban a TMZ forrása szerint mit sem ér, ugyanis a gyanúsított fényképeket, videofelvételeket és hangfelvételeket bocsátott át ügyvédjének – ezek mindegyike cáfolja a másik fél állításait. Ezt a narratívát erősítheti az is, hogy a rendőrség tájékoztatása szerint a súlyos bántalmazást emlegető nő egyáltalán nem igényelt orvosi ellátást az esetet követően. 

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport