Manuel bocsánatot kért lopása miatt, és kifizette az általa okozott kárt

2023.10.19. 20:54
A The Voice Magyarország coach-aként is ismert rapper, Manuel bocsánatot kért a Noé Állatotthon Alapítványtól, amiért hat évvel ezelőtt ellopta adománygyűjtő dobozukat, és nem jelentkezett hozzájuk közmunkára sem. Az énekes végül kamatostul kifizette az általa okozott kárt. Az otthon szóvivője úgy gondolja, lezárták az ügyet.

Hiába telt el már hat év, csak most zárult le végleg Manuel, azaz Gödöllei Emánuel lopási ügye. Mint írtuk, a rappert még az X-faktoros szereplése előtt, 2017-ben közmunkára ítélték a Noé Állatothon Alapítvány adománygyűjtő dobozának ellopása miatt. A megkárosított állatotthon felajánlotta, hogy náluk ledolgozhatja ezeket az órákat, azonban Schneider Kinga, az állatotthon szóvivője nemrég Facebook-oldalán arról írt, a rapper azóta sem jelent meg náluk.

Nem sokkal később közölte, posztja után felkereste őt Manuel menedzsere, most pedig arról számolt be, hogy a rapper felhívta őt telefonon.

Srácok, egyelőre csomagoljátok el a pattogatott kukoricát… Ma felhívott Manuel személyesen, miután meghallgatta a tegnapi Bochkor interjút. Húsz percet beszélgettünk, mindannyian elmondtuk emberi módon az üggyel kapcsolatos gondolatainkat, érzéseinket. A beszélgetés végére, azt gondolom, hogy ő megértette az elmúlt hat év kérdőjeleit. Én pedig szeretném hinni, hogy megismertem valakit, akinek elhihetem és elfogadhatom a bocsánatkérését, mert valóban komolyan gondolja

– írta az alapítvány szóvivője. Hozzátette, 

már meg is érkezett a Noé Állatotthon Alapítvány számlájára az eddig elmaradt kártalanítás összege, sőt az énekes még meg is toldotta azt.

„Beszélgetésünk hamarosan folytatódik, további közös együttműködés lehetőségével” – írta.