Ozzy Osbourne bevallotta, többször is összepisilte magát a színpadon

2023.10.19. 19:00
A 74 éves Black Sabbath rocker, a The Osbourne Podcast keddi epizódjában elárulta, többször is előfordult, hogy összepisilte magát a színpadon, és azzal érvelt, mindegy volt, hiszen már amúgy is vizes volt.

A The Osbourne Podcastot a családfő Ozzy Osbourne és felesége Sharon vezetik, valamint gyerekeik – Kelly és Jake – is szerepelnek az epizódokban. A zenész meglepő vallomását egy, a Viktória királynő alsóneműjéről szóló beszélgetésük idézte elő – írja a People.

A család felidézte, milyen abszurd dolog, hogy elárverezték az egykori uralkodó alsóneműjét. Jack tartotta a legfurcsábbnak a dolgot, Sharon viszont azzal próbált érvelni, hogy egyszer neki is volt egy Marilyn Monroe cipője az egykori színésznő tárgyainak árveréséről. 

A kettő közel sem ugyanaz

– fogalmazott Jack. Átbeszélték, hogy a királyi alsónemű valószínűleg nem kevés emberi ürülékkel találkozhatott, ugyanis a viktoriánus korban még nem volt népszerű az angolvécé használata. Ozzy Osbourne akkor tette az igazán meglepő megjegyzést, hogy ő teljes mértékben tud ezzel azonosulni. 

A színpadon olykor előfordult, hogy lesz*rtam, és csak pisiltem, hiszen már úgyis vizes voltam a sok vízdobálástól 

– fogalmazott és felidézte, hogy gyakran öntöttek vödörnyi vizet közönségükre vagy lövöldöztek rájuk vízipisztollyal.

A végakaratról is szó esett

A beszélgetés poénos része akkor ért véget, mikor Jack rákérdezett szüleinél, még mindig bevállalnák-e az eutanáziát. A kérdés azóta kering az Osbourne házaspár körül, mióta Sharon Osbourne írt erről 2007-es életrajzi könyvében, a Survivor: My Story – The Next Chapter-ben.

A pár gondolkodás nélkül igennel felelt. Sharon úgy érvelt:

Már így is mindannyian szenvedünk. Ha a fizikai fájdalmak mellé lelki is társul, és ráadásul tudatában leszek annak, hogy haldoklom, akkor viszlát.

Elmondta, nem akar úgy túlélni egy betegséget, hogy utána nem tudja ellátni magát önállóan. Ez az álláspontja azután alakult ki, hogy édesapja, Don Arden Alzheimer-kórban halt meg, de előtte sokáig szenvedett ily módon.

Osbourne-ék podcastje öt év kihagyás után indult el ismét szeptember 12-én.