Taylor Swift miatt palotát vásárolt Travis Kelce

2023.10.19. 13:36
Travis Kelce nemrégiben új otthont vásárolt, a TMZ leírása szerint egy palotát, amit állítólag új párja, Taylor Swift miatt vett meg. A helyzetet jól ismerő források szerint az adásvétel kedden zárult le.

A lap úgy tudja, hogy valamivel kevesebb mint 6 millió dollárért jutott hozzá. Legnagyobb előnyének azt írják, hogy sokkal eldugottabb helyen van, mint korábbi otthona, emellett pedig sokkal nagyobb is. A TMZ úgy értesült forrásaitól, egy igazi palotát vásárolt meg a sportoló:

A 16 ezer négyzetméteres otthonhoz hat hálószoba és hat fürdőszoba tartozik.

Állítólag még egy vízeséssel megspékelt medence is áll a kertben, valamint egy tenisz, egy pickleball (a tenisz, az asztalitenisz és a tollaslabda elegyéből kitalált játék – a szerk.) és egy minigolfpálya is.

A lap forrásai kiemelték, Kelce-t állítólag nagyon zavarta, hogy előző otthonában nem volt magánélete, itt azonban sokkal nyugodtabb életre számít majd. Azt mondták, hogy Kelce régi háza túlságosan is megközelíthető volt mindenki számára, szinte turistalátványosság vált belőle.

Taylor Swift és Travis Kelce néhány hete kezdett el randizni egymással, az új szerelem pedig felrobbantotta a külföldi bulvársajtót. Legutóbb szombat esti randijukon kapták lencsevégre a párost New Yorkban.

Az énekesnő természetesen a Denver Broncos elleni mérkőzésen is a helyszínen biztatta szerelmét. Swift nemcsak Kelce-nek, de a Kansas Citynek is szerencsét hoz, a csalódást jelentő első fordulós vereség óta a címvédő még nem talált legyőzőre, legutóbb az Arrowhead Stadiumban győzték le a csoportrivális Broncost.