Taylor Swift és Travis Kelce felvállalták a kapcsolatukat

2023.10.15. 12:23
Szombat esti randijukon kapták lencsevégre a popszupersztárt és a Kansas City Chiefs sztárjátékosát New Yorkban, amint kéz a kézben mentek vacsorázni. A pár később külön-külön tiszteletét tette a Saturday Night Live című műsorban, ahol Kelce a románcuk körüli Nemzeti Futball Liga (NFL) őrületet parodizáló szkeccs végén lépett fel, míg Swift a zenei vendég Ice Spice második fellépését konferálta fel a show alatt.

Miután szerdán egy hírességekkel teli premieren ünnepelte új koncertfilmjének megjelenését Los Angelesben, Taylor Swift másnap Kansas Citybe utazott, hogy Kelce-nek szurkoljon, amikor csapata a Denver Broncos ellen játszott az Arrowhead Stadionban.

Két órával a kezdőrúgás előtt szúrták ki Swiftet, amint a stadion öltözői között sétálgatott, és egy piros Chiefs-dzsekit viselt. A meccs előtti interjúban, amelyet a Prime Videón sugároztak, Kelce homályosan megjegyezte, „most élvezi az életének káoszát”, és azt mondta: „Elfogadom”. Azt is elmagyarázta, hogy megtanulta, hogyan ossza el magát, és „kapcsoljon ki”, amikor a pályán van.

Kelce csütörtöki meccse két és fél héten belül a harmadik alkalom volt, hogy Swift személyesen támogatta a kétszeres Super Bowl-bajnokot a mérkőzésein.