Taylor Swift szerencsét hozott, visszatért a varázslat

2023.09.25. 09:12
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) 3. fordulójában a címvédő Kansas City Chiefs 41–10-re kiütötte a Chicago Bearst.

Nem lehet azt állítani, hogy az első két meccs Patrick Mahomesék csillogásáról szólt volna, a Lions és a Jaguars ellen összesen 37 pontig jutott az 1–1-gyel álló együttes.

A Chicago elleni meccset a helyszínen tekintette meg Travis Kelce újdonsült párja, az énekes Taylor Swift, aki úgy fest, szerencsét is hozott a Főnököknek, hiszen egy ütközet alatt több pontot szereztek, mint eddig.

Patrick Mahomes 272 yarddal és 3 TD-passzal vette ki a részét a sikerből, a liga egyik legjobb tight endje pedig 69-cel és egy pontszerzéssel.

Így sem ez volt a legsimább meccs a fordulóban, a Miami Dolphins ugyanis 70(!) pontot és 726 yardot pakolt fel a denveri védelemnek. A floridai együttes a negyedik, amelyik 70 pontig eljutott egy mérkőzésen, és 57 év óta az első, amelynek sikerült. A Broncos 20-ig jutott.

Megszerezte első győzelmét a hatszoros bajnok New England Patriots, a csoportrivális New York Jetset verte 15–10-re, a meglepetések fordulójában az Indianapolis Colts ráadásban verte a Baltimore Ravenst, a Houston Texans simán elintézte a Jacksonville Jaguarst, az 1/1 legnagyobb esélyesének tartott Arizona Cardinals pedig az eddig hibátlan Dallast fektette két vállra.

Melyik csapat nyeri meg az NFL 2023-as idényét?  • Tippek
  • Hitelkártya