Sharon Stone-t két éve zaklatja egy magyar veterán katona

2023.10.21. 19:53
Megszállottan kutat Sharon Stone után egy volt magyar katona, Boros Sándor. A férfi a színésznő több családtagjánál is járt, valamint levelekkel bombázza őket. Mint mondja, a színésznő valaha gyereket szült neki. Sharon Stone egy magánnyomozót bérelt fel, aki nemrég kapcsolatba lépett a férfival. A nyomozó most nyilvánosságra hozta a beszélgetésükről készített hangfelvételt is.

A Daily Mail szerint Sharon Stone és családja hónapok óta rettegésben él, miután a Magyar Honvédség egykori katonája zaklatta a színésznőt. Boros Sándor azt állítja, hogy 1986-ban Stone titokban gyereket szült neki, egy fiút, akit azonban nem sokkal a születése után megöltek. 

A megszállott férfi Stone két testvérének az otthonában is járt, hogy kiderítse, mi történt a gyerekével. A férfi legutóbb október 15-én küldött e-mailt Stone-nak, a nővérének és anyjának is. Boros a levélben többek között arról írt, hogy miképp próbálta kideríteni a színésznő címét.

Stone végül az ismert hollywoodi magánnyomozót, Paul Barresit bérelte fel a férfi felkutatására. Barresi 72 órával később talált rá a zaklatóra, aki egy londoni repülőtéren tartózkodott egy Magyarországra tartó járatra várva. A magánnyomozó megszerezte Boros telefonszámát, és felhívta őt. 

Soha többé ne próbálj kapcsolatba lépni Sharonnal vagy bármelyik családtagjával. Szeretném, ha szavadat adnád, hogy nem teszed

– kérte a magánnyomozó a férfit, aki belement az egyezségbe. Boros Sándor azt mondta, ő csak válaszokat akar kapni a színésznőtől.

Megpróbálok kapcsolatba lépni velük, mert nagyon kétségbeesetten szeretném megtalálni a fiamat. És beszélnem kell Sharonnal. Van egy fiunk. 86-ban meggyilkolták. Nincs halotti anyakönyvi kivonatom, semmi. Szóval ez egy furcsa eset, de biztos vagyok benne, hogy mindent tudnak, de nem akarják elmondani

– mondta Boros a magánnyomozónak. A férfi azt is állította, hogy Stone a menyasszonya volt, bár ezt sem fotóval, sem egyéb dokumentummal nem tudta igazolni.

A magánnyomozó később megtudta, hogy a férfi PTSD-ben, vagyis poszttraumás stressz-szindrómában szenved katonai tapasztalatai miatt. 

A magánnyomozó és Boros Sándor teljes beszélgetését a Daily Mail tette közzé: