Csuja Imre lefejelte Schobert Norbit, aki megjegyzést tett a színész testsúlyára

2023.10.23. 11:17
Épp csak elindult a Valami Amerika című film nyomán készült televíziós sorozat, máris csetepaté alakult ki a hírességeknél – pontosabban az általuk megformált karakterek között. Schobert Norbert fitneszedző az egyik jelenetben tesz kéretlen megjegyzést Csuja Imre testsúlyára, aki nem marad adós a válasszal.

Akár Zinédine Zidane Marco Materazzit, úgy fejelte le Csuja Imre Schobert Norbertet a Valami Amerika című sorozat forgatásán – persze kis túlzással élve. A jelenet szerint – amelyről a Naphíre írt korábban – a fitneszguru karaktere magabiztosan odasétál a színészhez, majd egy korábbról ismert, akkor is nagy port kavaró elszólását idézi fel, mely szerint

a vágódisznó kezdődik 100 kilónál, nem a férfi.

Csuja karaktere szavak nélkül egy fejeléssel válaszol a kéretlen kritikára, majd amíg ellenfele továbbra is próbál kemény lenni és osztani az észt, két verőlegényével helyreteszik.

Kapott pár pofont

Bár az önironikus elszólásból adódó csetepaté nem sikeredett igazán valóságosra – tulajdonképpen olyan, mintha egy rongybabát ütlegelnének kezdő ketrecharctanfolyamról hazafelé a srácok –, a sminkesek szép munkát végeztek. Valóban olyan lett a végeredmény, mintha Schobert Norbi egy aluljáróban próbálta volna hirdetni az igét – és tegyük fel, csak pár pofont kapott volna érte.

A Valami Amerika-sorozat 2023. október 18-án startolt el az RTL+ felületén. Az azonos című filmtrilógia hivatalos folytatása a mostani változat, amelyet ugyanúgy Herendi Gábor rendez, aki a mozis alkotásokért is felelt. Bár az eredeti szereplőgárdából csak néhány színész tért vissza, Csuja Imre biztosan a sorozat része marad egy jó darabig.