Gáspár Győző: Mészáros Lőrinc tud valamit, ha nem tudna, nem lenne ott az Andi

2023.10.26. 11:40
Gáspár Győző a Nap Híre YouTube-csatornájának vendége volt, ahol lerántotta a leplet a Fradihoz, Kubatov Gáborhoz és Mészáros Lőrinchez fűződő kapcsolatáról is. Mint kiderült, polgármesterként is megméretné magát, de a műsorban szembesült vele, hogy a megbízatása öt évre szólna.

A műsor első felében a Ferencvárosra terelődött a szó, ugyanis az utóbbi időben nagy rajongó lett Gáspár Győző. Emiatt érték is atrocitások a meccseken, ettől függetlenül jó szórakozásnak tartja az egész család a mérkőzéseket. Kijelentette továbbá, hogy nem a Fidesz-szimpatizánsok miatt tetszeleg a focidrukker szerepében.

Az ember olyan, mint egy jó gyümölcs, későn érik. Mi most elkezdtünk [meccsekre] járni, és kapjuk is a támadásokat. Egyébként imádom azt, hogy a hétvégén Diósgyőrben ott volt a nagy plakát, de az előző budapesti mérkőzésen is hangosan kántálták, hogy »Győzike, Győzike, Fidesz…«

– árulta el a műsorban.

Állítása szerint miután először ott volt a Békemeneten, több celeb is „bekopogtatott hozzá”, hogy ők is ott akarnak lenni a következőn, csatlakozni akarnak. Kiderült az is, hogy Gáspár Győző Mészáros Lőrincet szimpatikusnak tartja. 

Szimpatikus, mert tud valamit. Ha nem tudna semmit, akkor nem lenne ott. Nem lenne ott az Andi sem. Én nagyon szeretem az egész családot

– Jelentette ki Mészáros Lőrincről Gáspár Győző.

A beszélgetés egyik pontján elhangzott a kérdés, hogy indul-e valahol jövőre képviselő-, esetleg polgármesterjelöltként. Erre sejtelmes választ adott először, majd elárulta, hogy egy nógrádi falu megkereste ezzel kapcsolatban.

Leültünk, elkezdtünk beszélgetni, és azt vettem észre, hogy eltelt egy óra, két óra, három óra, és meggyőztek, hogy induljak polgármesternek

– árulta el.

Felidézte azt is, hogy korábban már indult polgármesternek, ám akkor az 1800 szavazatból mindössze 36-ot szerzett meg. Ám az akkor a show része volt, a mostani viszont nem az, hanem a valóság.

Ami azt is jelenti számára, hogy kampánydala sem lesz. Emellett valami maradandót szeretne alkotni, bár azt nem tudta, hogy a polgármesterek megbízatása mennyi ideig tart.

Most megkerestek, és azóta majdnem mindennap együtt dolgozunk. […] Tulajdonképpen felkértek engem, hogy induljak polgármesternek. Most van egy nagyon nagy szerencsém, hogy nem lesz ellenfél

– tette hozzá Győzike, aki azt tervezi, hogy ingyen vezeti a települést. A település pontos neve nem derült ki, ahogyan az sem, egyeztetett-e már pártjával, a Fidesszel erről. Azt sem tudni, milyen színekben kíván indulni.