Most bárki lecsaphat II. Erzsébet királynő járgányára

2023.10.27. 17:38
II. Erzsébet királynő Range Roverét 2004-ben vették először nyilvántartásba, az autó több mint 175 ezer kilométert tett meg. Most bárki lecsaphat rá.

Egy 2004-es Range Rover L322 – amely korábban II. Erzsébet királynő tulajdonában volt – felkerült az Iconic Auctioneers honlapjára, így a jármű hivatalosan is eladó.  Az autót 2004-ben vették nyilvántartásba, és több mint 175 ezer kilométert tett meg – írja a Daily Mail

Az Iconic Auctioneers a hirdetésben megjegyzi, hogy az autó „kiváló állapotú”, és egy olyan járgányról van szó, amely egész biztosan „kitűnik a tömegből”. Kiemelték, hogy a gépkocsi szerviztörténete is végigkövethető. 

Az automata sebességváltós jármű kiegészítői közé tartozik a kettős hátsó ablakemelő kapcsoló és az autóba való be- és kiszállást segítő hátsó kapaszkodók. A Range Rover az aukciósház szerint üléshuzatokat, kutyarácsot, raktérszőnyeget, oldallépcsőket és sárvédőket is tartalmaz. 

A néhai királynő egykori autója várhatóan 52 ezer és 64 ezer dollár között (18-23 millió forint) kelhet el. Az árverés november 11-én, szombaton indul. Az Iconic Auctioneers szerint a jármű iránt érdeklődők licitálhatnak a teremben és telefonon is.