Gáspár Győző ismét Fradi-meccsen volt, most ajándékot is kapott a csapattól

2023.11.02. 16:56
Gáspár Győző a Ferencváros Magyar Kupa-továbbjutása mellett egy apró ajándéknak is örülhetett szerda este, a csapat játékosaitól kapott egy aláírt képet, amelyet „nagy becsben” tart.

A labdarúgó Magyar Kupa 4. fordulója őrületes izgalmakat hozott, miután a Ferencváros rendkívül fordulatos mérkőzésen, hosszabbítás után 4–3-ra legyőzte a Puskás Akadémiát, ezzel pedig bejutott a legjobb 16 közé.

Minden mérkőzésen ott csápol Győzike

Szokásához híven Gáspár Győző ezúttal is kilátogatott a Fradi mérkőzésére, hogy a helyszínen biztassa kedvenceit. Már amikor a mérkőzéssel van elfoglalva a showman, az Újpest elleni derbin ugyanis hű maradt önmagához és szakmájához, ezért inkább a körülötte helyet foglaló nézőket szórakoztatta sajátos előadásával és a lila-fehér csapat szimpatizánsainak ingerlésével.

Viselkedése kinyitotta a bicskát Széki Attila, művésznevén Curtis zsebében. A rapper közösségi oldalán üzente meg, hogy szerinte Győzike egy „napraforgó patkány”. A Gáspár család nem hagyta annyiban a dolgot, feljelentést tettek az ügyben. Gáspár Győző azt is elmondta, hogy ő ugyan már 24 éve közszereplő, de ilyet még korábban nem érzett. Szerinte az egy dolog, hogy rasszista megjegyzésekkel illetik, de sokan a halálát kívánták, és veréssel fenyegették. Neki ez már sok volt.

Megajándékozták Gáspár Győzőt, nagy volt a boldogság

Szerdán azonban új nap virradt, a celeb pedig nemcsak a Ferencváros továbbjutásának, hanem egy apró ajándéknak is örülhetett, a csapat játékosai ugyanis aláírtak neki egy képet.

Szeretném megköszönni a Fradi csapatának az ajándékokat és aláírásokat! Nagy becsben fogom tartani! Örök emlék! Hajrá, Fradi

– írta Instagramon.