Bejelentették, mely hírességek versenyeznek idén a Farm VIP-ben

MG 5706
2023.11.07. 11:36
November 20-án érkezik a TV2 Farm VIP című műsorának negyedik évada, amelyben ezúttal is ismert személyek fognak versenyezni egymással. A csatorna november 7-én, kedd délelőtt tartott sajtótájékoztatóján pedig az is kiderült, pontosan kikről van szó.

Először 2020-ban tűzte műsorra a TV2 a Farm VIP című realityt, ami egy svéd formátumon alapszik, és amelynek versenyzői, a hazai hírességek nem mindennapi körülmények között, egy tanyán küzdenek meg egymással.

Az eddigi évadokban a Fejér vármegyében található Csabdi községben zajlottak a forgatási munkálatok, ami az idén ősszel adásba kerülő negyedik évadnál sem lesz másképp.

A Farm VIP korábbi évadaiban már láthatták a tévénézők, ahogy Novák Zalán, Fehér Holló és ifj. Schobert Norbert heteken át tartó küzdelem után végül felállhatott a dobogó legfelső fokára, a műsor negyedik évadában pedig újabb 16 hírességnek kell bebizonyítania a rátermettségét. 

A versenyzők két részre bontva, a sárga és a piros csapatban szállnak harcba a főnyereményért, illetve az is biztos, hogy az eddigi évadokhoz hasonlóan idén szintén Demcsák Zsuzsa lesz a Farm VIP műsorvezetője, és a gazda is Gáspár Zsolt maradt. Hogy ezúttal mely 16 híresség küzd meg a győzelemért, illetve milyen újításokkal készültek, arról november 7-én délelőtt, egy sajtótájékoztató keretében tett bejelentést a TV2.

Az eseményen Oláh Ákos, a műsor producere elmondta: a negyedik a Farm VIP leghosszabb és legfordulatosabb évada, a forgatásokon szélsőséges időjárás és technikai problémák nehezítették a dolgukat. 

A versenyzők ezúttal az alábbi hírességek lesznek: 

Piros csapat tagjai: az üzletasszony Polgár Tünde, Balogh Edina színésznő, Lissák Laura táncművész, a Séfek séféből megismert Paprika DorinaRippel Feri világrekorder artistaművész, Szabó Simon és Sánta László színművészek, illetve a fiatal énekes, Szabyest.

Sárga csapat tagjai: a Metal Lady ró Ica, az egykori szépségkirálynő Kiss Daniella, a modell Ripli Zsuzsi, Takács Zsuzska, aki most Zámbó Krisztián nélkül száll versenybe, Rékasi Károly színművész (aki színházi elfoglaltságai miatt nem volt jelen a sajtótájékoztatón), Kótai Mihály ökölvívó-világbajnok, Vajda Johnny testépítő és Lakatos Levente író-youtuber.

(Borítókép:  Takács Zsuzska, Som Balogh Edina, Bíró Ica, Gáspár Zsolt, Vajda Johnny, Lissák Laura, Kiss Daniella, Ripli Zsuzsanna. Fotó: Németh Kata / Index)