Alec Baldwin először szerepelt a népszerű tévéműsorban, mióta lelőtte az operatőrét

2023.11.12. 18:36
Újra felbukkant a nyilvánosságban Alec Baldwin amerikai színész, miután váratlanul megjelent a hétvégén a Saturday Night Live című műsorban.

Alec Baldwin váratlanul megjelent a Saturday Night Live című műsorban a hétvégén – írja a CNN.

A színész először szerepelt a műsorban azóta, hogy a Rust című film forgatásán 2021-ben egy kellékfegyverrel véletlenül lelőtte a film operatőrét, Halyna Hutchinst, továbbá megsebesítette a rendező Joel Souzát. 

Baldwin három évvel ezelőtt szerepelt utoljára egy vígjátékban, amelyben rendszeresen felbukkant Donald Trump kifigurázójaként. 

Most azonban csak egy pillanatra jelent meg a műsor végén, mindössze egy mondat erejéig,

 azután Timothée Chalamet, az est házigazdája vette át a szót. 

Még mindig nincs vége az ügynek

Alec Baldwin 2021. október 21-én az új-mexikói Santa Fében, a Rust című film forgatása közben lőtte le a vezető operatőrt, a 42 éves Halyna Hutchinst, továbbá megsebesítette Joel Souza rendezőt egy olyan kellékfegyverrel, amelyben mindmáig tisztázatlan okból éleslőszer volt. 

Az új-mexikói esküdtszék hamarosan ismét büntetőeljárás alá vonhatja Alec Baldwint a 2021 októberében egy forgatáson történt, halálos végkimenetelű fegyverbaleset miatt. Az ügyészek szerint ugyanis a színész bűnösségére utaló bizonyítékok kerültek elő.