18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Gyilkossággal vádolják a hollywoodi producer fiát, lefejezhette a feleségét

2023.11.14. 09:18
Lefejezett női holttestet találtak egy Los Angeles-i parkolóban, amelyet feltehetően egy híres amerikai televíziós producer fia dobott egy ott található kukába, miután meggyilkolta. A nő a felesége volt, akinek az apját is eltűntként tartják nyilván.

Letartóztatták a 35 éves Samuel Haskellt a Los Angeles-i rendőrök a múlt héten, miután egy női torzót találtak Encino városnegyed egyik parkolójában. A férfit saját felesége és annak apja meggyilkolásával vádolják, őket a közelmúltban eltűntként jelentették be – írja a Deadline

Haskellt az azonos nevű, híres hollywoodi televíziós producer fiát egyrendbeli gyilkossággal vádolják. A feldarabolt női testet – amely maradványok azonosítása folyamatban van – Haskell Los Angeles-i otthonától több mérföldre találták meg.

A parkolóban talált azonosítatlan emberi maradványokat szerda reggel találták meg egy kukában.

A helyszínről készült videófelvételek és a járművel kapcsolatos információk vezették el a rendőröket ifjabb Haskell házához, ahol további bűncselekményre utaló bizonyítékokat, köztük vérnyomokat találtak.

A férfi apja, idősebb Sam Haskell a Magnolia Hill Productions alapítója és elnöke volt, továbbá a Miss America vezérigazgatója, amellyel világhírű televízióssá vált.

Samuel Haskellnek és eltűnt feleségének, Mei Haskellnek három általános iskolás korú gyermeke van. A férfit 2 millió dolláros óvadék ellenében tartják fogva, november 13-án kellett megjelennie a bíróságon.