Volt párja nemi erőszakkal és bántalmazással vádolja P. Diddy rappert

2023.11.17. 11:59

Cassandra Ventura R&B énekesnő a manhattani szövetségi bíróságnak benyújtott keresetben azzal állt elő, hogy a férfi az együtt töltött 12 év alatt rendszeresen megverte és megfélemlítette őt. Állítása szerint az ismert zenész alkohollal tartotta ellenőrzése alatt, és arra kényszerítette, hogy férfi prostituáltakkal szexeljen. Ezeket az aktusokat P. Diddy állítólag videóra is vette.

Többévnyi hallgatás és sötétség után kész vagyok elmondani a történetemet, beszélni magamról, hogy segítsek azoknak a nőknek, akik hasonló erőszakot szenvednek el a kapcsolataikban

– idézte Cassie Venturát az Euronews.

P. Diddy képviselője azonnal tagadta az állításokat, és azt írta, hogy a vádak „sértőek és felháborítóak”. A kijelentések azután hangzottak el, hogy Ventura 30 millió dollárt követelt a másik féltől, tette hozzá.

Ventura ügyvédje eközben a New York Timesnak azt mondta, hogy egy nyolc számjegyű összeget ajánlottak fel nekik a hallgatásáért cserébe, írja a The Guardian.

A háromszoros Grammy-díjas Sean Combs egy olyan üzleti birodalmat vezet, amely az alkoholtól a zenéig mindent magában foglal. A híres előadó olyan zenészekkel dolgozott szorosan együtt, mint Notorious BIG, Mary J. Blige és Lil’ Kim.

A most 54 éves férfi Cassandra Ventura állítása szerint hajlamos volt a „kontrollálhatatlan dührohamra”. A kereset szerint Venturát drogokkal tömték, mielőtt találkozott a férfi szexmunkásokkal, ami lehetővé tette számára, hogy „elvonatkoztasson a szörnyű találkozásoktól”. Ventura a szexkereskedelem áldozata volt, mivel elmondása szerint több városban is szexuális aktusokra kényszerítették.

2015-ben Combs olyan súlyosan megverte Venturát, hogy amikor a biztonsági őre és az asszisztense meglátta a lány „két monokliját, felrepedt és zúzódott ajkát és egy hatalmas horzsolást a homlokán”, sírni kezdtek, áll a keresetben. Ventura állítása szerint rendszeresen szállodákban kellett bujkálnia, amíg a zúzódásai begyógyultak.

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.