Újabb pert indítottak P. Diddy ellen szexuális erőszak miatt

GettyImages-1183617791
2023.11.24. 07:17
Újabb áldozata jelentette fel a bíróságon Sean „Diddy” Combst. A nő azt állítja, hogy a rapper 1991-ben bedrogozta, majd szexuálisan bántalmazta. Hozzátette, mindez egy randevú keretein belül történt.

Mint azt a napokban megírtuk, Sean Combs (művésznevén: P. Diddy) amerikai rappert feljelentette volt párja szexuális erőszak és bántalmazás vádjával.

A rapper és az R&B-énekesnő, Cassandra Ventura közötti per azóta rendeződött, de ezzel mégsem ér véget a rapper bírósági látogatása − írja a BBC. Egy másik nő, Joi Dickerson-Neal – aki még a kilencvenes években randevúzott a rapperrel és egy videóklipjében is szerepelt – azt állítja, hogy elkábította, majd szexuálisan bántalmazta őt Sean Combs.

A nő által benyújtott kereset szerint 1991. január 3-án „vonakodva” beleegyezett, hogy vacsorázni menjen Combsszal, aki az este alatt bedrogozta őt, amitől olyan rossz állapotba került, hogy járni sem tudott. A felperes állítása szerint ezután a rapper felvitte őt a lakására és szexuálisan bántalmazta.

Később arra is fény derült, hogy Combs mindezt filmre vette, és többeknek meg is mutogatta a nőről készült felvételeket.

A nő azt is elmondta: nagyon rossz hatással voltak a történések mentális egészségére, és olyan rossz állapotba került, hogy az egyetemet is ott kellett hagynia.

A rapper ügyvédje a legújabb vádakra szűkszavúan csak annyit mondott: „Ez kitaláció és nem hiteles. Csupán a pénzszerzési lehetőséget látja a hölgy ebben a perben.”

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20-as számon vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található:  http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.”

(Borítókép: Diddy 2023. október 25-én. Fotó: Phillip Faraone / Getty Images Hungary)