Elköltözik amerikai álomotthonából Harry herceg és Meghan Markle

2023.11.28. 13:02
Pár év után megválna kaliforniai villájától Harry herceg és Meghan Markle, hogy az államon belül költözzenek tovább.

Új otthont keres magának Harry herceg és Meghan Markle – értesült a TMZ. Az amerikai bulvárlap tudni véli, hogy a pár már a folyton nyüzsgő városban, Los Angelesben keresi a legújabb családi fészket, ahol a gyerekeiket nevelhetik a továbbiakban, miközben a sajtóeseményeikre járnak.

A hercegi pár jelenleg Montecitóban él, a város alig 150 kilométerre van Los Angelestől, ám az ingázás elkerülése véget előbb Malibuban keresgéltek, de hamar megjelentek a paparazzik a kiszemelt nyolcmillió dolláros ház környékén, így letettek az ingatlanról.

Mivel a biztonsággal nem voltak megelégedve, és továbbra is ötven kilométerre lettek volna a programok sűrűjétől, ezért tették le a voksukat Los Angeles mellett. Egyelőre még rejtély, hogy melyik negyedben nézelődnek, de az biztos a lap szerint, hogy a biztonság és a szomszédság a legfontosabb a párnak.

Korábban már éltek Los Angelesben, 2020-ban a színész és rendező Tyler Perry ajánlotta fel az egyik házát nekik, ahol hat hétig éltek a nyilvánosságtól távol. Mikor kiderült, hogy merre laknak, fotósok hada lepte el a környéket, így költözni kényszerültek.