Charlie Sheen készen áll a visszatérésre

2023.12.08. 13:53
Az utóbbi években már inkább botrányhősként emlegették Charlie Sheent, mint színészként, pedig egykor valóban nagyágyúnak számított a filmes világban. Folytonos nőügyei, alkohol- és drogfüggősége azonban lerombolta karrierjét és elvágta az útját Hollywoodban. A színész még gyerekei előtt is elszégyellte magát az ivászata miatt, és eldöntötte, változtatni akar.

A People magazinnak adott interjút Charlie Sheen, aki elárulta, egy hónap híján már a hatodik józan évébe fog belépni. A színész már egyáltalán nem iszik alkoholt, hiszen a legtöbb problémát az okozta eddigi életében.

A következő hónapban hat éve már, hogy józan leszek. Most nagyon következetes életmódot folytatok. Ez az egész az apás dolgokról szól, hogy a 14 éves ikerfiaimat, Maxet és Bobot megfelelő módon nevelhessem.

Korábban már reggel is alkohollal indította a napot, például whiskyt tett a kávéjába. Manapság 4:30-kor vagy 5-kor felébred, híreket olvas, edz, e-mailekre válaszol, majd a gyerekeit felkészíti a napra.

A színész döntését, hogy elindul a józanság útján, egy kellemetlen élmény inspirálta.

Sheen így mesélt a sok szempontból meghatározó élményről:

Egy reggel elfelejtettem, hogy a lányomnak találkozója lesz, ahová nekem kellett volna vinnem, de akkor már túl voltam pár poháron. Felhívtam egy barátomat, aki elfuvarozott minket. Majd megszakadt a szívem, hisz ott ültem a hátsó ülésen, és tudtam, hogy a lányom azon agyal, vajon miért nem én vezetek. Hazaértem, és ebben a tudatban ücsörögtem a nap hátralévő részében. És másnap már nem nyúltam a piához.

Az első hónapban úgy volt vele, ad ennek az egésznek időt, hátha jobban lesz attól, hogy nem iszik, és bízott benne, hogy talán javulhatnak az emberi kapcsolatai is. 

Majd így folytatta:

És így lett. Ezért még tovább mentem, ami nehéz volt, tele húzós időszakokkal, de volt lendületem. Jött a visszacsatolás, hogy ez az az oldal, ahol nekem állnom kell. Nem tudtam tovább tagadni sem.

A színész arra is készen áll, hogy visszatérjen Hollywoodba, és újra nagyon izgatott a filmezés miatt.