Szokatlan karácsonyi fotóval jelentkeztek Vilmos hercegék

2023.12.10. 10:45
Megjelentek a brit királyi család hagyományos karácsonyi üdvözlőlapjai, amelyre idén is különleges képeket választottak. A walesi hercegi pár egy visszafogottabb családi felvétellel, míg III. Károly és Kamilla a májusi koronázási ceremónia egyik fotójával került a képeslapok borítójára.

Az angolszász országokban hagyománynak számítanak a karácsonyi üdvözlőlapok, amit a királyi család sem felejt el. 

Vilmos herceg és Katalin hercegné egy meghitt családi fotót választott az idei karácsonyi üdvözlőlapjuk borítójának – írja a Daily Mail.

A walesi hercegi pár fehér ingben, három gyerekükkel – Györggyel, Saroltával és Lajossal – együtt látható a képen. A felvételt még az év elején Josh Shinner készítette. Az idei kártya az előző évekhez képest sokkal visszafogottabb lett.

A királyi család hivatalos üdvözlőlapján III. Károlyról és Kamilláról látható egy fotó, ami a májusi koronázási ceremónia után készült, a Buckingham-palota tróntermében. A felvételt Hugo Burnand készítette. 

A párnak ez a második karácsonyi üdvözlőlapja, mióta II. Erzsébet királynő 2022 szeptemberében elhunyt. Tavalyi képeslapjukon egy jóval korábbi kép szerepelt, amelyet sokan kifogásoltak.

Az idei karácsonyi képeslapok azután jelentek meg, hogy Katalin hercegné pénteken karácsonyi koncertet rendezett a Westminster-apátságban.

A királyi család tagjai mellett olyan hírességek is felléptek a műsorban, mint Freya Ridings, Beverley Knight és Adam Lambert. Az esemény mintegy 100 államfőt, királyokat és királynőket hozott össze a világ minden tájáról – tették hozzá.