A sors istennőjének öltözött Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! fináléjára

2023.12.11. 10:22
Tóth Gabi különleges ruhában érkezett a Sztárban sztár leszek! utolsó adására. Az énekesnő a vasárnapi döntőben egy fekete ruhában jelent meg, aminek nem kinézete, hanem üzenete volt igazán fontos a számára.

Vasárnap ért véget a Sztárban sztár leszek!, amelyet Karapancsev Kristóf nyert. A különleges adásra az egyik zsűritag, Tóth Gabi is különleges öltözetben jelent meg. Ruháját a görög mitológia ihlette, és nem mindennapi jelentőséggel bír az énekesnő számára. 

Az Ananké névre keresztelt ruha a görög istennőről kapta nevét, aki a végzet és az elkerülhetetlen sors istennője. Tóth Gabi azért választotta őt ruhája inspirációjaként, mert szerinte „a sors nem egyenlő az eleve elrendeltséggel, hiszen az ember gondolataival, döntéseivel és cselekedeteivel teremti azt”.

Azonban az már rajtunk múlik, hogy döntéseink által mit hozunk ki önmagunkból és a lehetőségeinkből. A végzet nem más, mint sorsformáló cselekedeteink elkerülhetetlen következményeivel való szembesülés, amely végül visszaterel minket a helyes útra, és a végén minden történés értelmet nyer

– fogalmazott Facebook-posztjában.