Lezárult L.L. Junior kisfia halálának ügye

2023.12.15. 05:47
A bíróság az énekes volt nejének, Hopp Csillának a barátnőjével kapcsolatban hozott ítéletet, gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták, azonban felmentették a vád alól.

Végleg lezárult L.L. Junior kisfia halálának ügye, miután a törvényes határidőn belül a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség nem kérte a Kúriánál az ügy felülvizsgálatát – tudta meg a 24. hu.

Csiha Gábor, a Fővárosi Fellebbviteli Főügyészség szóvivője árulta el, hogy az ügyészség nem támadta meg felülvizsgálati indítvánnyal a jogerős ítéletet, ami még szeptemberben született. 

Így már csak egy perújítás esetén lehetne más kimenetelű az ügy, de ehhez új perdöntő bizonyítéknak kellene előkerülnie. Egyébként még a vádlott is fellebbezhetne az ítélet ellen, de ez nem életszerű, miután felmentették.

Három évvel ezelőtt érte halálos baleset L.L. Junior fiát, Dávidkát Zuglóban, amikor testvérével, az édesanyjával, Hopp Csillával és annak barátnőjével, P. Carmennel mentek hazafelé. A gyermek egy kereszteződésben szaladt az útra, ahol egy autó elgázolta, és életét vesztette. Előbb a fiú édesanyját gyanúsították, majd P. Carment, akit gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádoltak.