Tom Cruise beleszeretett Vlagyimir Putyin szövetségesének a lányába

2023.12.17. 06:47
Tom Cruise sajtóhírek szerint beleszeretett egy orosz gyémántkereskedő volt feleségébe. Az oligarcha most figyelmeztette, hogy tartsa „nyitva a pénztárcáját”, mert a hölgynek drága és fényűző ízlése van.

Jól értesült források szerint Tom Cruise és a hozzá képest közel feleannyi idős hölgy, Elzina Hajrova egyszerűen elválaszthatatlan mostanában: nemrég Londonban látták őket együtt egy elegáns Grosvenor Square-i partin (a nő ugyanis brit–orosz kettős állampolgár) – írja a Port.hu.

A sajtóhírek szerint a sztárt egyszerűen „elkábítja” Elsina Hajrova közelsége.

„Határozottan egy párt alkotnak” – így jellemzik a külföldi lapok a találkozásaikat. 

Hajrova az orosz oligarcha, Dmitrij Cvetkov felesége volt tíz éven át. Idén véglegesítették a válásukat. Állítólag a hölgy hazudott a csaknem egymillió font értékű táskagyűjteményével kapcsolatban. Bár exférjét korábban többször is megkísérelték merénylettel likvidálni, a nő apja, Rinat Hajrov régóta az orosz parlament tagja, és képviselőként Vlagyimir Putyin egyik hűséges szövetségese.

A nő volt férje figyelmeztette Tom Cruise-t 

A Page Six szerint az oligarcha nemrég figyelmeztette a Top Gun-sztárját, hogy tartsa „nyitva a pénztárcáját”. „Tisztában kell lennie azzal, hogy [Hajrova] szereti az élet finomabb dolgait, drága és fényűző ízlése van, függetlenül attól, hogy kivel van együtt” – mondta Dmitrij Cvetkov a volt feleségéről, majd hozzátette:

Tomnak nyitva kellene tartania a szemét és a pénztárcáját.

Ugyanakkor az exférj minden jót kívánt a friss párnak, hozzátéve, hogy a nő „sosem volt nagy Tom Cruise-rajongó, de biztos vagyok benne, hogy ez mostanra megváltozott”. 

A gyémántkereskedelemből, bányászatból meggazdagodott iparmágnás elmondta, hogy három évig tartó válása csaknem 200 millió dollárjába került, és a nő arra kényszerítette, hogy eladja vagyonának egy részét, hogy fizessen neki.