Osváth Zsolt túlhajszolta magát, kórházba került

2023.12.18. 21:08
Osváth Zsolt nemrég ünnepelte 32. születésnapját, az influenszer azonban nem a legkellemesebb módon töltötte el a jeles napot. Mint írta, kimerültség miatt rosszul lett és kórházba került. Hozzátette, nem kell megijedni, már jobban van.

Osváth Zsolt Instagram-oldalán arról írt, túlhajszolta magát, ezért kényszerpihenőt kellett tartania. A youtuber hangsúlyozta, hogy nem volt nagy az ijedtség, csak megfigyelésre tartották bent, miközben férje végig támogatta. Elmondása szerint rohanó életvitele kényszerítette pihenésre.

Vizsgálatról vizsgálatra mentünk, és hát úgy néz ki, a szervezetem nem tolerálta az életvitelemet. Úgyhogy egy kis pihit írt nekem elő a testem

– tette hozzá.

A Nuus.hu úgy tudja, Osváth élettársa, Zsenyei Patrik a kórház után egyből egy születésnapi disznóvágásra vitte párját, ahol tortával és énekkel köszöntötték fel az influenszert.

Osváth Zsolt bejegyzésében arról is írt, hogy születésnapja alkalmából arra kéri követőit, hogy ne őt, hanem egy rászorulókat támogató civil szervezetet ajándékozzanak meg.

Hozzátette, ő is készült ajándékkal, ugyanis saját YouTube-csatornáján  megosztotta a nyilvános sággal a  szeptemberi esküvőjéről készült 11 perces videóját .