Túladagolásban halt meg a 8 mérföld színésze

20030207 kee z90 010
2023.12.22. 20:44
Nyilvánosságra hozták a boncolási jegyzőkönyvet, kiderült, mi okozta a 8 mérföld című filmben Eminemmel párbajozó színész-rapper, Nashawn Breedlove halálát. A dokumentumok szerint a 46 évesen elhunyt művész véletlen túladagolásban vesztette életét.

Ahogyan arról az Index is beszámolt, szeptember végén, 46 éves korában meghalt Nashawn Breedlove színész-rapper, akit a legtöbben a 8 mérföld című filmek köszönhetően ismertek. 

A férfi az első hírek szerint álmában halt meg New Jersey-i otthonában, ám a nyomozati anyagból és a boncolási jegyzőkönyvből az is kiderült, mi okozta Breedlove halálát, és hogyan találtak rá a holttestre. 

TMZ birtokába jutott dokumentumok szerint

A FÉRFI KOKAIN, FENTANIL ÉS ALKOHOL AKUT MÉRGEZÉSÉBEN VESZTETTE ÉLETÉT. 

A lap információ szerint a véletlen túladagolás miatt elhunyt rapper halálának körülményeiről az is kiderült, hogy az alatta lévő szomszédja barna folyadék szivárgását észlelte a plafonján, s emiatt tárcsázta a segélyhívót. Mivel a rendőrök és a mentők kiérkezésekor nem érkezett válasz Breedlove lakásából, rátörték az ajtót. Ekkor találtak rá bomlásban lévő holttestére a hálószóbája padlóján. 

A férfi nevét akkor ismerte meg szélesebb körben is a világ, amikor a 8 mérföld című film egyik ikonikus jelentében B-Rabbitként rappárbajt vívott Eminemmel.  A szóban forgó csata itt látható: 

(Borítókép: Eminem és Breedlove a 8 mérföld című filmben. Fotó: Universal Studios Home Video / Northfoto)