Robert Pattinson eljegyezte a barátnőjét

GettyImages-1749410230
2023.12.23. 20:03
Újabb tinibálvány találta meg a boldogságot, a People magazin információi szerint eljegyezte párját az Alkonyat-filmek sztárja, a legutóbbi Batman, Robert Pattinson. Menyasszonya, Suki Waterhouse ráadásul várandós, így az esküvőn akár már hármasban lehetnek.

Az Alkonyat-filmek főhőséért, Edward Cullenért, azaz az őt alakító Robert Pattinsonért a 2008-ban debütáló első rész megjelenését követően hosszú éveken át megőrültek a tinilányok, karakterét hasonló rajongás övezte akkoriban, mint nem sokkal később az énekes Justin Bieberét.  

A sokak falára kiposzterelt színész azonban – amennyiben a dolgok a tervei szerint alakulnak – már egyetlen rajongójának sem nyújthatja az általa elvárt figyelmet, ugyanis nemrég párja, Suki Waterhouse leplezte le, hogy gyermeket vár a színésztől.

Most kettejük kapcsolata még egy szintet léphetett, mivel

úgy tudni, hogy Robert Pattinson megkérte kedvese kezét.

People című lap informátora szerint mindketten nagyon vágytak már arra, hogy házasok lehessenek, így boldogságuk a hamarosan megszületendő gyermekükkel együtt nem is lehetne nagyobb. 

Eljegyezték egymást, mindketten házasodni akarnak. Ez rendkívül fontos számukra

– mondta a bennfentes. 

Nem ez az első pletyka a héten kettejük eljegyzéséről, hétfőn szintén nagy port kavart, hogy a TMZ által közzétett fényképeken Waterhouse eljegyzési ékszernek tűnő gyűrűt viselt a bal kezén, miközben Londonban sétált.

A 37 éves Pattinson először 2018 júliusában találkozott Waterhouse-szal, négy évvel később pedig a pár a vörös szőnyegen is debütált, 2022 decemberének elején részt vett a Dior Men Fall 2023 bemutatóján az egyiptomi Gízában.

A kapcsolatuk kezdete óta mindketten viszonylag zárkózottak, sosem verték nagy dobra az ügyet, így egyelőre az eljegyzés hírét sem kommentálták. Amikor a The Sunday Times 2019-ben megkérdezte a kapcsolatáról Pattinsont, azt mondta, „ha beengeded az embereket a kapcsolatodba, az leértékeli azt, ami igazából a szerelem”.

(Borítókép: Robert Pattinson és Suki Waterhouse 2023. október 21-én. Fotó: Alberto E. Rodriguez / Getty Images)