Meglopták Gáspár Lacit, miközben Hajdú Péter műsorában szerepelt

2023.12.26. 11:52
Gáspár Laci énekes a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsor forgatása alatt vette észre, hogy Párizsban „vásárol” több százezerért.

Hajdú Péter Beköltözve című műsorának következő vendégei Lakatos Márk, Járai Máté és Gáspár Laci lesznek pénteken. A műsorvezető kedden meg is osztott egy részletet a közösségi oldalán, és azt írta, Gáspár Laci a felvétel közben vette észre, hogy internetes csalók meglopták őt. 

Komoly előszilveszteri bulit csapunk pénteken a Beköltözvében. Jön Lakatos Márk, akivel megint összebalhéztunk, érkezik majd hozzá Gáspár Laci, akinek közben internetes csalók lenyúlták a pénzét a bankkártyájáról! Ez nem vicc, éppen a felvétel alatt vette észre, hogy Párizsban »vásárol« több százezerért. És ott lesz velünk Járai Máté is, aki csak énekel és énekel. Jó lesz, nézzétek meg! Premier: pénteken 19.00-kor a Frizbi TV YouTube-csatornán!

– áll a bejegyzésben. 

Korábban Stohl András is járt Hajdú Péternél. A színész a műsorban azt mondta, beletörődött már, hogy nem kaphat Kossuth-díjat. Hódi Pamela pedig novemberben a romantikus kapcsolatairól és Berki Krisztián haláláról is beszélt a műsorvezetőnek.